ceturtdien , 18 aprīlis 2024
Jaunumi
Jūs esat šeit: LBA | EBK | Eiropas Būvnieku konfederācijai jauns logo un mājas lapa
Eiropas Būvnieku konfederācijai jauns logo un mājas lapa

Eiropas Būvnieku konfederācijai jauns logo un mājas lapa

Šogad Eiropas Būvnieku konfederācija (EBC) atzīmē savu 25 gadu pastāvēšanas jubileju. Par godu jubilejai EBC maina savu logo un izveido jaunu mājas lapu.

EBC prezidents Patriks Liebus (Patrick Liébus) saka: “Mēs vēlējāmies 25.gadadienu atzīmēt kā EBC pārmaiņu brīdi. Vizuālā identitāte tika modernizēta, lai tā labāk atbilstu mūsu asociācijas dinamismam, kā arī attēlotu veiktās izmaiņas kopš asociācijas dibināšanas pirms 25 gadiem. Šodien mēs esam vairāk strukturizēti un pārstāvoši. EBC biedri aptver visu būvniecības tirdzniecību un pārstāv pusi no mazo un vidējo būvniecības uzņēmumiem Eiropā. Ņemot vērā dažas kautrīgas atveseļošanās pazīmes no krīzes, mūsu uzņēmumi vēlas skatīties nākotnē, lai veidotu labāku un ilgtspējīgāku dzīvesvidi.”

Patriks Liebus secināja: “Jaunais logo ir pamatīgs, kā struktūras, kuras būvējuši EBC biedri, un tie pieaug, lai parādītu, ka arī EBC var pieaugt līdz ar sabiedrības radītajiem izaicinājumiem. Tas atspoguļo Eiropas Savienības zilo un dzelteno krāsu, kas nodrošina iespējas EBC biedriem.”

Jaunā mājas lapa ir skaidra, lietotājiem draudzīgāka un modernāka, lai iepazīstinātu ar jaunāko informāciju par EBC aktivitātēm. Tagad būs vieglāk atrast sev interesantas ziņas un jaunākās EBC pozīcijas Eiropas lietām, kas saistītas ar mazajiem un vidējiem būvniecības uzņēmumiem.

EBC 25 years logo

.

--> -->