piektdien , 29 marts 2024
Jaunumi
Jūs esat šeit: LBA | Jaunumi | Darba iespējas Eiropā

Darba iespējas Eiropā

Šā gada 8.septembrī Rīgā notika Eiropas celtniecības un kokapstrādes darbinieku federācijas (EFBWW), Eiropas Būvniecības industrijas federācija (FIEC) un Latvijas Celtnieku arodbiedrības (LCA) organizētā sanāksme par sociālo dialogu un “Darbinieku nosūtīšanas” mājas lapas prezentācija. Latvijas Būvnieku asociācija šajā pasākumā piedalījās, kā darba devēju pārstāvis. Daļa asociācijas biedru paši ņēma dalību šajā pasākumā, bet lielākajai daļai, kas nevarēja ierasties, gribētu sniegt nelielu ieskatu par šo tikšanos.

Ļoti daudzas asociētās firmas ir interesējušās par iespēju strādāt Eiropā, tagad informāciju par to, var atrast speciālā interneta mājas lapā kuras adrese ir www.posting-workers.eu. šjā mājas lapā var izvēlēties jebkuru Eiropas valsti un noskaidrot galvenos interesējošos jautājumus (minimālo algu, deklarēšanos, piemaksas un pabalstus, max un min darba laiku, veselības apdrošināšanu, brīvdienām un citu informāciju). Oktobrī plānots, ka mājas lapā parādīsies informācija arī par Latviju.

http://www.posting-workers.eu/

Ja vēlamo informāciju nevar atrast norādītajā mājas lapā, tad sazinieties ar asociāciju un kopīgi noskaidrosim jūs interesējošos jautājumus.

Atbildēt

--> -->